Dequino 

is een exclusief sieradenmerk dat zich sinds februari 2003 specialiseert in het ontwerpen en met de hand vervaardigen van bruidssieraden.

Een prachtig sieraad helpt daarbij. Het maakt het geheel perfect af, als een lijst om een schilderij.

Wij streven naar balans en passende sieraden voor iedere bruid, zonder te veel aandacht af te leiden. Het gaat immers om de bruid!

Voor het perfecte plaatje is de balans van de gehele look het toverwoord.
Hoe worden de sieraden gemaakt? 

Alle sieraden worden door ons met de hand vervaardigd in een eigen atelier in Nederland. De stenen, parels en geslepen kralen van SWAROVSKI ELEMENTS en handgemaakte Rocaille glaskralen uit Tsjechië worden stuk voor stuk verwerkt in originele ontwerpen.
Ook maken wij onze eigen hangers, verleng stukjes voor aan de sluiting e.d., oftewel alles is in eigen beheer.

Alle sieraden ondergaan een kwaliteitscontrole. De kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Dequino en zonder deze controle worden de sieraden niet verstuurd. 

Elk Dequino sieraad is voorzien van een uniek Dequino logo en ingepakt in het speciaal daarvoor bestemde sieradendoosje.


Ontwerpster

Deborah is lange tijd zeer actief geweest voor de danswereld en heeft daar vele mooie creaties mogen vervaardigen ( zie hier de GALERIJ ) . Hierna is zij als gecertificeerd goudsmid zich gaan specialiseren in het ontwerpen en vervaardigen van bruidssieraden vanuit een eigen atelier.


Hoe worden de sieraden ontworpen? 

Het begint allemaal met het thema stralen.
Wij willen de bruiden het stralende middelpunt laten zijn.

Deborah de Haan, de designer van Dequino, zoekt de mooiste en kwalitatief goede materialen bij elkaar om haar creatieve/doordachte designs voor de bruid te kunnen realiseren.

Ook houdt zij de nieuwste bruidsmodecollecties en modetrends goed in de gaten zodat ze in staat is om traditionele, maar toch ook zeer trendy sieraden te ontwerpen die prachtig bij de bruidsjurken aansluiten.

Dan begint het mooiste proces wat er is... ontdekken en beleven welke mooie creaties er ontstaan. Ze begint met het bewerken van de materialen en kijkt wat er gebeurt. Met een waterval aan ideeën als gevolg, 'heerlijk', zoals ze zelf benoemd!Media 

Het kan goed zijn dat je Dequino al eens hebt zien stralen op de tv! Dequino heeft meegedaan met de tv-programma's 'Dancing with the Stars' (RTL4), 'Op zoek naar Mary Poppins' (AVRO) en heeft de volledige sieradenlijn mogen ontwerpen en vervaardigen voor het tv-programma 'Strictly Come Dancing' (AVRO). Ook staan haar sieraden in bekende bruids media.bruidsmedia. kijk Kijk ook eens op bij nieuws . 

Press 

Voor een professionele fotoshoot en magazines, stylisten e.d. stellen wij graag onze sieraden beschikbaar.
Voor het opvragen van de sieraden of eventueel beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met Deborah de Haan, info@dequino.nl / 06-13 47 8092.Verzorging en onderhoud van de sieraden. 

Ons advies om zo lang mogelijk plezier te kunnen houden van uw sieraad:

* Let op met haarlak, crèmes , oliën, make-up en vooral parfum. Laat deze producten eerst goed intrekken alvorens het sieraad om te doen.


* Neem uw sieraad af wanneer u gaat slapen of sporten. Dit in verband met transpireren, de PH waarde van uw huid, gevaar voor verstikking en extra slijtage in de nacht.

* Gelieve niet te douchen en te baden met uw sieraad.

*En heel belangrijk: geen zilver badjes of andere chemische middelen gebruiken op uw sieraad.

Dequino gebruikt verzilverde, nikkelvrije ornamenten voor sluitingen, kastjes voor de stenen e.d. Deze kunnen na verloop van tijd, of door intensief dragen verkleuren. Dit komt door de PH-waarden in uw huid en processen van buitenaf.Wist je dat, de naam DEQUINO een samentrekking is van
DE borah en u QUINO een Lusitano hengst.
Hier samen afgebeeld.

HOME

VOORSTELLEN

LOOK BOOK

COLLECTIE

VERKOOPPUNTEN