HET VERHAAL

Uquino Lusitano Hengst

DEQUINO

Is een exclusief sieradenmerk dat zich sinds februari 2003 heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en met de hand vervaardigen van bruidssieraden.

De naam Dequino is een samentrekking van de naam Deborah en Uquino. Uquino was een prachtige Lusitano hengst, een paard met een heel bijzonder en mooi karakter.

VISIE

Ons doel is om de bruid te laten stralen op haar trouwdag en het mooiste in haar naar boven te halen. Een prachtig sieraad helpt daarbij. Het maakt het geheel perfect af, als een lijst om een schilderij.

Wij streven naar balans en passende sieraden voor iedere bruid, zonder teveel aandacht af te leiden. Het gaat immers om de bruid!

Voor het complete plaatje is de balans van de gehele look het toverwoord.

Visie van Dequino

Deborah

Foto door Kenneth Stamp


DESIGNER

De designer van Dequino is Deborah de Haan. In februari 2003 heeft ze besloten om van haar passie haar werk te maken en het inmiddels succesvolle sieradenlabel Dequino op te zetten.

Deborah is lange tijd zeer actief geweest voor de danswereld en heeft daar mooie creaties mogen vervaardigen. Hierna is zij als gecertificeerd goudsmid zich gaan specialiseren in het ontwerpen en vervaardigen van bruidssieraden vanuit een eigen atelier.


DUTCH DESIGN

HET ONTWERPPROCES

Het begint allemaal met het thema stralen. Wij willen de bruiden het stralende middelpunt laten zijn.

Als designer van Dequino zoekt Deborah de Haan de mooiste hoogwaardige materialen bij elkaar om haar doordachte designs voor de bruid te realiseren.

Ook houdt zij de nieuwste bruidsmode collecties en modetrends goed in de gaten zodat ze zowel tijdloze, als modieuze sieraden ontwerpt die perfect bij de bruidsjurken aansluiten.

Dan begint het mooiste proces wat er is...Ontdekken en beleven welke mooie creaties er ontstaan. 'Ik begin met het bewerken van de materialen en er ontstaat een waterval aan nieuwe ideeën, heerlijk!'


Beleven en voelen wat voor mooie sieraden er mogen ontstaan.
Hand vervaardigd in Nederland in eigen atelier.
HANDMADE

Alle sieraden worden met de hand vervaardigd in ons eigen atelier in Nederland. De SWAROVSKI ELEMENTS stenen, parels en geslepen kristallen worden eventueel gecombineerd met handgemaakte Rocaille glaskralen uit Tsjechië. De sieraden worden afgewerkt met onze eigen hangers, verlengstukjes voor aan de sluiting e.d.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Dequino. Alle sieraden ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en worden daarna voorzien van een uniek Dequino logo.

Een mooi sieraad verdient ook een mooie verpakking. Elk sieraad wordt daarom geleverd met een bijpassend Dequino sieradendoosje.

MEDIA

Het kan goed zijn dat je Dequino al eens hebt zien stralen op de tv!

Dequino heeft samengewerkt met tv-programma's als 'Dancing with the Stars' (RTL4), 'Op zoek naar Mary Poppins' (AVRO) en heeft de volledige sieradenlijn mogen ontwerpen en vervaardigen voor het tv-programma 'Strictly Come Dancing' (AVRO). Ook komt Dequino regelmatig voorbij in bekende bruidsmedia. Kijk hiervoor bij nieuws .

In de MediaDequino bridal jewelry, voor u gecreëerd vanuit het hart en met liefde vervaardigd.